A kormánymédia kedvenc szabolcsi háziasszonyára nemcsak a párizsipréselés, de a putyinista propaganda terén is stabilan lehet számítani

gasztropropaganda
2022 április 22., 04:11

„Véleménye háziasszonyok körében abszolút hitelesnek számít” – ezt Boros Valériáról írták a kormánymédia egy bulvároldalán 2021-ben, amikor beszámoltak a nagy nokedli-gate-ről, hogy akkor most hogyan is kell rendes nokedlit készíteni. Itt végül a Ripostban rendszeresen csak szabolcsi háziasszonynak nevezett „véleményvezér Valika” rakott rendet, miután egy másik háziasszony megosztotta a szerinte tökéletes nokedli receptjét, amire „kapott hideget, meleget”.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.