Kint vagy bent: hol politizáljon az ellenzék?

POLITIKA
2022 április 26., 13:27
comments 3

Április 3. óta élénk diskurzus zajlik az ellenzéki politikusok között arról, hogyan tovább az újabb kétharmadban.

Hadházy Ákos szerint már csak a terepen építkezésnek maradt értelme, míg Jámbor András úgy véli, hogy a Parlamentben is el kell végezni az elvégezhető munkát, hogy azokat a szavazókat is elérjék, akik egyébként a legkevésbé szavaznának rájuk.

A 444 április 27-én, szerdán (azaz holnap) 17 órakor közös asztalhoz ülteti a két képviselőt, hogy megvitassák: hol és hogyan tud politizálni az ellenzék.

  • Mi egy ellenzéki képviselő feladata, hogyan tud dolgozni?
  • Milyen eredményeket lehet elérni a Parlamentben?
  • Hogyan kell építkezni a "terepen"?
  • Kiket kell megszólítania az ellenzéknek?

Többek közt ezekre a kérdésekre keressük majd a válaszokat meghívott vendégeinkkel, Hadházy Ákossal és Jámbor Andrással.

A 17 órakor kezdődő műsort a 444 Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján is lehet majd követni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt