Magabiztosan utolsó Habony Árpád csapata a toszkánai vitorlásversenyen

sport
2022 április 28., 19:14
comments 10

„A szél mindig az erősek vitorláját dagasztja, az ő hajójuk mindig révbe ér, őket kedveli a szerencse, és ők mindig a talpukra esnek” – Habony Árpád csalódottan gondolhat most vissza Orbán Viktor március 15-ei beszédének erre a részére, mert az ő 11 méteres hajójának tényleg nem sikerült révbe érnie a toszkánai vitorlásverseny második napján.

photo_camera Habony Árpád a Black Battalion kormányosa Fotó: Nautors Swan/Youtube

Összesítésben már az első napot is utolsóként zárták, és a másodikon sem jutottak előrébb a hét hajóból álló mezőnyben. Pedig magukhoz képest nem kezdtek rosszul. Az első csütörtöki futamon az egyik olasz csapatot megelőzve sikerült megcsípniük az utolsó előtti helyet, a második körben pedig ötödikek lettek. Itt azonban úgy megakadt a lendület, mint amikor a Soros-tervet próbálták meg feltámasztani:

az eredményjelző szerint harmadik kört be sem tudták fejezni. Így összesítésben továbbra magabiztosan a legutolsók 32 ponttal. A szépítéstől is egyre messzebbre kerülnek, hiszen a német Goddess is 6 ponttal áll előttük.

A verseny szombatig tart, még két napon át izgulhatunk a magyar csapatért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.