Habony Árpád 11 méteres életjelet adott magáról Toszkánából

Lezárt tartalom a Kör tagjainak sport
2022 április 27., 20:01
comments 9

Habony Árpádot olyan ügyesen elrejtették a nyilvánosság elől, hogy az egész kampányidőszak alatt nem lehetett hallani róla, de ő is megdolgozhatott az újabb kétharmadért, hiszen Orbán Viktor tavaly nyáron elismerte, a fideszes propagandát forradalmasító szakember még mindig szokott tanácsokat adni neki. Úgy néz ki, Habony idén is egy toszkánai vitorlásversenyen piheni ki az izgalmakat. A 11 méter hosszú Black Battalion nevű vitorlása szerdán indult el a toszkánai Marina di Scarlino kikötőből, hogy rész vegyen a Swan Tuscany Challenge-en. Habony egy pillanatra fel is tűnik az első napról készül videón.

Csatlakozz a Körhöz még a tavalyi árakon!

Minden drágul, hamarosan a 444 is. Legyél most az előfizetőnk még a tavalyi áron!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.