Némi kávé-highendistáskodás a Daráló podcast két specialty-specialistájával. Újabb kaotikus mashup, amelyben előkerül egy anaerob, laktobacillusos indonéz kávé a Frinsa ültetvényről, és kemping-cupping veszi kezdetét.
Rezidensek: Winker Róbert, Uj Péter.
Guestek: Kis Zoli, Dewla.
A 103 perces process:
06:30: A Terroir Háza.
08.30: Magyar specialty-hőskor, 2011, a Casino Mokka alapítása.
13.00: Olasz vs. specialty.
16.20: Szulejmán két cukorral.
18.30: Egy törökkávévilágbajnok is van ám köztünk.
23.00: Hogy pörköljek otthon?
31.00: Azért pörkölik túl, hogy ne érezd az ízét.
34.00: Szén és fű: a sötét bűn, de a nyers még nagyobb bűn.
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden
moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a
kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg. Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy
döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk,
és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség
és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is
várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol
hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.