Media1: Megszűnik a Pesti Tv

tévé
2022 május 09., 16:42
comments 33

Dráma: a Media1 információi szerint két hónap múlva megszűnik a Pesti Tv, és már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft.-től a műsorterjesztő vállalatokhoz.

A lap szerint a Media1 azt is megtudta hogy a Pesti Tv 2022. július 10-én 24:00-kor sötétül el örökre. A Media1 felhívta Vaszily Miklós társtulajdonost (aki egyébként az Index tulajdonosa is), de nem kommentálta a hírt.

A tévé Mészáros Lőrinc segítségével 2020 őszén kezdte el a sugárzást, de mindvégig nagyon alacsony maradt a nézettsége. A műsorokat a lovagkereszttel kitüntetett Huth Gergely és a PestiSrácok csapata készítette, volt, hogy szembekerültek a tulajdonossal is. Az utóbbi időkben putyinista propagandát terjesztettek.

Úgy tűnik, már csak abban reménykedhetünk, hogy július 10-ig legalább azt megtudjuk, hogy ki ölte meg Kennedyt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.