Az amerikai keresztény-konzervatív jobboldal hiába keresi Budapesten a siker Szent Grálját

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 május 20., 09:03
comments 21

1974-ben Ronald Reagan Kalifornia kormányzója volt. Az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) abban az évben rendezte az első CPAC-et, a konzervatív politikai aktivizmus később hagyománnyá váló seregszemléjét. Reagan tartotta a nyitóbeszédet. Amikor a hallgatóságban észrevett egy tiszteletest, felidézte, hogy mi történt a repülőn, amin a feleségével Washingtonba érkeztek.

A főváros körzetében rossz idő volt, a gépet, ami a leszállásra várva körözött a ködben, légörvények dobálták. Az utasok között volt egy pap is, és amikor Nancy Reagan nem bírta tovább, odafordult és megkérdezte, nem tudna-e tenni valamit. Reagan szerint a pap azt válaszolta a feleségének, hogy "hölgyem, én az értékesítéssel foglalkozom, nem a cégvezetéssel".

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt