Michael Gahler: Ölelje meg Orbánt az, aki áldást ad Putyin embertelenségeire

háború
június 2., 16:15
comments 17

A Néppárt külügyi szóvivőjét szerdán kiakasztotta, hogy Orbán Viktor megvétózná az orosz háborús bűnöket védő Kirill pátriárka elleni szankciókat, pedig a hétfői csúcson még nem ezt mondták. Michael Gahler azt üzente, egy nap kiderül, mivel zsarolják az oroszok a magyar miniszterelnököt.

photo_camera Michael Gahler 2018. október 26-án. Fotó: Aamir Qureshi/AFP

Bayer Zsolt fideszes főinfluenszer erre a „Szelíd figyelmeztetés Michael Gahlernek” című cikkével reagált, amit így zárt: „Gahler! Kuss! És szállj magadba, te senki! Világos?”

Azóta Orbán nyomására Kirill pátriárka le is került az EU-s szankciós listáról. De úgy látszik, hogy sem ez, sem Bayer Zsolt nem tudja leállítani Gahlert, a szóvivő ugyanis nemrég a Twitteren ezt írta:

„Mivel Orbán zsarolja az EU-t, hogy ne szankcionálja Kirillt, felszólítom a többi tagállamot, hogy szankcionálják ezt a fickót azzal, hogy nem adnak neki vízumot, és zárolják az ő és az orosz ortodox egyház számláit az országaikban. Az ölelje meg Orbánt, aki áldást ad Putyin embertelenségeire…”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt