Bayer Zsolt cége 25 millió forintos veszteséggel zárt a nagy kiadásai miatt

Média
2022 június 09., 11:56
comments 1

25,1 millió forintos veszteséggel zárt 2021-ben Bayer Zsolt konzervatív közíró 1100ÉV Kft. nevű cége - derül ki a társaság beszámolójából. Pedig a televízióműsor-gyártással foglalkozó cég 91,8 millió forint forgalmat bonyolított (2020-ban csak 10,4 millió forintot), de ez is csak az említett méretű veszteségre volt elég, mert például 115 millió forint anyagjellegű kiadása is akadt.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Ennek ellenére a Bayer Zsolt fideszes publicista többségi tulajdonában lévő Kft. úgy döntött, hogy 25 millió forint osztalékot ír elő. Erre volt keret, hiszen például 2019-ben 43,3 millió forintos nyereséggel zártak, és akkor nem vettek ki osztalékot a cégből.

Bayer Zsolték például a Sajtóklub egyik áprilisi adásában arról beszélgettek, talán nem is az oroszok mészárolnak Ukrajnában. A közíró felkerült az ukrán ultranacionalisták ellenségeinek listájára is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt