Britney Spears férjhez ment

június 10., péntek 4:22
1

Britney Spears és Sam Asghari összeházasodtak, hét hónappal azután, hogy megszüntették az énekesnő gondnokságát, amely elmondása szerint megakadályozta őt abban, hogy férjhez mehessen. A pár csütörtökön, Los Angelesben kötött házasságot.

Fotó: IMAGE PRESS AGENCY/NurPhoto via AFP

Britney Spears tavaly bírósági meghallgatásán beszélt arról, hogy apja felügyelete alatt nem házasodhatott és azt sem engedték neki, hogy gyereket vállaljon. Idén áprilisban jelentette be, hogy terhes, és harmadik gyerekét várja, egy hónappal később azonban elvetélt.

A BBC azt írja, nem sokkal a csütörtöki esküvő előtt az énekesnő egyik volt férje, Jason Alexander, akivel 2004-ben mindössze 55 óráig voltak házasok, megpróbált bejutni Spears otthonába, ezt pedig online élőben közvetítette. A férfit végül elfogták, mert elfogatóparancs volt érvényben ellene egy másik, a sajtó számára ismeretlen bűncselekmény miatt. Az még nem derült ki, hogy most vádat emelnek-e ellene birtokháborítás miatt.

Spears és Sam Asghari 2016-ban ismerkedtek meg az énekesnő Slumber Party című dalához készült klip forgatásán. Asghari nemrég egy interjúban azt mondta, az esküvőjüknek és a gyerekvállalásnak már „három évvel ezelőtt meg kellett volna történnie”.

A pár még tavaly szeptemberben jegyezte el egymást, két hónappal azelőtt, hogy a bíróság kimondta, vége Spears gondnokságának. A csütörtöki esküvőn Spears húga, anyja és apja sem volt ott, ott volt viszont Paris Hilton és Drew Barrymore.

Sam Asghary Britney Spears harmadik férje: az énekesnő korábban nemcsak Jason Alexanderrel, de Kevin Federline-nal is házasságot kötött, utóbbival 2004 és 2007 között voltak házasok, ezalatt két gyerekük született. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt