Varga Judit hiába szerette volna tagelni Donald Trumpot a születésnapja alkalmából, az eltörlés kultúrája miatt erre nincs lehetősége

külföld
2022 június 14., 08:50
comments 25

Boldog születésnapot kívánt Donald Trumpnak Magyarország igazságügy-minisztere a Twitterén. Varga Judit ugyanitt megjegyezte: szerette volna tagelni az exelnököt, ám a cancel culture miatt ezt sajnos nem tehette. Ezzel együtt alig várja, hogy Trump ismét aktív legyen a platformon.

A 76. születésnapját ma ünneplő amerikai exelnököt tavaly januárban tiltotta le a Twitter, ahol addig közel 12 évet töltött, és 88 millió követőt gyűjtött ezalatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt