Mostantól hivatalosan is Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdona a Széchenyi-hegyen álló luxusvilla

ÉLET
2022 június 21., 16:32
comments 18

Az EKHO Belvedere Kft. bezsákolásával Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdonába került az a XII. kerületi luxusvilla, amelyet a párnak kezdtek el felújítani a Széchenyi-hegyen – írja az rtl.hu.

Az ingatlant még a Telex találta meg 2021 tavaszán: a négy albetétből álló, Budapest legdrágább részén fekvő panorámás villa 2021 áprilisában még az EKHO Magántőkealap tulajdonában lévő Art-Com Kft.-é volt. Az épületet 2020-ban 1,14 milliárd forintért hirdették.

A villa kalandos úton került Magyarország leggazdagabb emberéhez és feleségéhez:

  • 2020 végén az EKHO Magántőkealap tulajdonában lévő Art-Com Kft. megvette az ingatlant.
  • 2021. július 21-én az EKHO Magántőkealap megalapította az Ekho Belvedere Kft.-t.
  • Az EKHO Belvedere Kft. mindössze néhány hetesen, tavaly augusztusban (a földhivatali érkeztetés augusztus 12-i) megszerezte a svábhegyi villát az Art-Com Kft.-től.
  • Az EKHO Belvedere Kft.-nek – benne a luxusvillával – még ebben a hónapban új tulajdonosai lettek: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.


Az EKHO Magántőkealap ugyanarra a budapesti, Váci utcai címre van bejegyezve, ahova Mészáros Lőrinc több érdekeltsége is. Az alap kezelője pedig a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt