Kártalanítást ígér a Mol

gazdaság
2022 június 25., 09:12

Ha valaki ma még nem tájékozódott, nem olvasta el a kiírást, és 50 liter felett tankolt, akkor ha jogosult hatósági árra, természetesen az 50 liter feletti tankolására is hatósági árat alkalmazunk. Ha ez valami folytán nem így történt, abban az esetben a Mol ügyfélszolgálatán érdemes jelentkezni, haladéktalanul kártalanítjuk – közölte a Mol az rtl.hu kérdésére.

A Mol csütörtök este jelentette be, hogy június 24-étől a kutakon 50 litert lehet maximum tankolni hatósági áron, aki pedig kannában vinne benzint, annak csak piaci áron adnak.

A kútoszlopok azonban egyelőre nem állítják le a tankolást ötven liternél, így ahogy az rtl.hu is írja, könnyen előfordulhat, hogy valaki véletlenül átcsúszik az ötven literes határon.

A Mol azt mondta, a kútoszlopok mechanikai átállítása folyamatosan zajlik, a cégnek azonban több mint 470 töltőállomása van, ezért a teljes átállás néhány napot igénybe vesz, legkésőbb jövő hét első felében befejeződik. A cég egyben jelezte, hogy kártalanítják azokat, akik benézték a pénteken érvénybe lépő szabályokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.