A Mi Hazánk sajtófőnöke ellen is eljárás indult a Budaházy György kiengedését követelő tüntetés miatt

POLITIKA
2022 július 04., 18:32
comments 9

Kisberk Szabolccsal, a Mi Hazánk Mozgalom kommunikációs igazgatójával szemben is eljárást indított a rendőrség a reggeli, Budaházy György szabadon engedését követelő Erzsébet hídi tüntetés miatt – írja a 24.

Kisberk Szabolcs 2017-ben
photo_camera Kisberk Szabolcs 2017-ben

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom zárta le a hidat, hogy követeljék a márciusban terrorcselekmény és más bűncselekmények miatt 17 év fegyházra ítélt Budaházy szabadon bocsátását, a rendőrség feloszlatta a tüntetést és eljárást indított.

link Forrás

Kisberk a lapnak megerősítette, hogy egyike annak a nyolc embernek, akivel szemben intézkedett a rendőrség. Azt mondta, magánemberként volt ott, a Mi Hazánk Mozgalom nem vett részt a szervezésében. Kisberk azt mondta, azért ment el, mert 20 éve is ott volt a hídon, amikor Budaházyék lezárták azt a 2002-es országgyűlési választás szavazatainak újraszámolását követelve.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.