Hoppál Péter kulturális államtitkár bemutatta, hol van a szervilizmus csúcsa, és még azon is túl ment

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 július 11., 16:57
comments 23

Olyan erős műsort tolt Hoppál Péter kulturális államtitkár még június végén a Pesti Srácok vendégeként a Polbeatben, hogy csak most értük utol magunkat a feldolgozásában.

Azt még frissen megírtuk, hogy itt közölte Hoppál dacosan azt, hogy ő aztán nem fog állami támogatást adni az általa a destruktív, utcai anarchisták közé sorolt NoÁrnak, merthogy ez korábban megtörtént. Amire NoÁr úgy reagált, hogy Hoppál nem mond igazat, mert soha nem is kért és nem is kapott állami támogatást.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt