Egyetlen miniszter sem jelent meg a kata villámgyors kivégzéséről szóló parlamenti vitán

POLITIKA
2022 július 12., 10:00

Csütörtökön Gulyás Gergely még nem is tudott róla, hogy kész lenne, hétfőn már benyújtotta, kedden pedig vitát szervez és meg is szavaztatná a katázást gyakorlatilag kivégző törvényt a kormány.

A törvényt így kivételes eljárásban tárgyalta a parlament, azaz kedd délelőtt lement a vita, hogy kora délután aztán szavazhassanak róla. Ahhoz képest, hogy mennyire sok embert érint a törvényjavaslat, és hogy mennyire kevés időt adnának az átállásra, a kormány részéről Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára 12 perc alatt elmondott mindent, amit érdemesnek gondolt.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.