Rogánék 75 milliárdos kommunikációs keretmegállapodást kötöttek a Balásy Gyula-féle cégcsoporttal

POLITIKA
2022 július 20., 09:05

75 milliárdos kommunikációs keretmegállapodást kötött a Rogán Antal felügyelte Nemzeti Kommunikációs Hivatal – írta meg a K-Monitor.

Azt írják, a szervezet a teljes állami szektor közpénzes kampányolására keresett jelentkezőt: innentől a keretösszeg kimerüléséig csak a nyertessel köthet szerződést minisztérium, állami cég, egyetem, háttérintézmény.

photo_camera Fotó: Kiss Bence

A nyertes most is az elmúlt években 100 milliárdos megbízást és 10 milliárdos osztalékot bezsebelő, Balásy Gyula-féle cégcsoport, a New Land Media. Az egyik vetélytárs a kormánybiztossá vált üzletember-borász, Rókusfalvy Pál Roxer nevű cége, a másik a Krskó Tibor-féle Network-Affiliate.

A gyakorlatban innentől évekig nem kell versenyeznie Balásy cégeinek sem a milliárdos állami plakátolásokért, sem a kis, pár milliós videókészítésekért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.