A Liu-testvérek követik az edzőjüket Kínába

augusztus 8., hétfő 11:49
2

Hétfőn a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázás két legeredményesebb versenyzője, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang Instagram-oldalán bejelentette, hogy követik az őket egykor felfedező edzőt, Csang Csing Linát Kínába, hogy vele folytathassák a felkészülésüket.

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a pekingi téli olimpia nyitóünnepségén. Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

„Az eddig közösen felépített utat szeretnénk folytatni, ezért úgy döntöttünk, az idei felkészülést is együtt kezdjük el. Most egy darabig távol leszünk, de természetesen mindenhol aktívak maradunk és hamarosan találkozhattok velünk!” - írták.

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség annyit írt erről Facebookon: „Javában zajlik a felkészülés az új szezonra és a következő olimpiai ciklusra. A csapat egy része Magyarországon készül, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor pedig a napokban a magyar szövetség edzőjével, Csun Dzse Szuval Kínába utazik edzőtáborba, ahol a kínai válogatottal, és annak edzőjével, Csang Csing Linával kezdik meg az idei évi felkészülést.”

Alig egy hónapja közölte a Szövetség, hogy Csang Csing Lina nem lesz tovább a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott vezetőedzője, a távozás valódi oka azóta sem derült ki. (M4 Sport)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt