Budapestre jön Alec Baldwin

FILM
2022 augusztus 11., 08:37
comments 1

Alec Baldwin és Olga Kurylenko is szerepel a Chief of station című kémfilmben, aminek forgatását a Deadline információi szerint már idén megkezdik Budapesten.

photo_camera Fotó: ANGELA WEISS/AFP

Baldwin a filmben egy volt CIA-ügynököt alakít, aki megtudja, hogy a felesége nem balesetben halt meg, ezért egy másik ügynök (Kurylenko) segítségével próbál meg utánajárni a helyzetnek.

Ahogy a Deadline is írja, Baldwin azóta is dolgozik, hogy 2021 októberében filmje, a Rust című western forgatásán halálos baleset történt: Baldwin egy kellékfegyverrel agyonlőtte a film operatőrét, a 42 éves Halyna Hutchinst. Baldwin a történtekről később azt mondta, ő „nem húzta meg a ravaszt”, és hogy „valaki éles lőszert tett a fegyverbe”, de tudja, hogy az nem ő volt.

„Nem tudom, mi történt a forgatáson. Nem tudom, hogyan került az a golyó a pisztolyba. Nem tudom. De mindent megteszek azért, hogy eljussunk oda, hogy a lehető legkevesebb esély legyen arra, hogy ilyesmi újra megtörténjen.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.