Hétfőtől megint jár a hármas metró a déli szakaszon

Budapest
2022 augusztus 11., 11:30
comments 2

A nyárra tervezett felújítási munkák befejeztével augusztus 15-étől, hétfőtől újra jár a 3-as metró a déli szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között. A BKK egyben közölte azt is, hogy szombaton és vasárnap viszont egyáltalán nem jár majd az M3-as, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Hétfőn és kedden a szerelvények egész nap járnak Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között, a Nagyvárad téren azonban nem állnak meg. A Kálvin tér és Újpest-központ között az M3-as pótlóbusz közlekedik, a Nagyvárad tér az M30-as állomáspótló busszal, valamint alternatív járatokkal érhető el.

Augusztus 17-étől, szerdától ismét két szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, valamint a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró, de a Nagyvárad téren nem áll meg. A Kálvin tér és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni, emellett a Nyugati pályaudvar és a Göncz Árpád városközpont között az M3A pótlóbusz is jár.

A Nagyvárad tér környéke hétköznap napközben a Népligettől induló M30-as állomáspótló busszal, valamint a belváros, illetve a Keleti pályaudvar felől minden nap közlekedő 2M és 24-es villamossal közelíthető majd meg.

Hétköznap esténként és hétvégén a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró, Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között csak az M3-as pótlóbusszal lehet utazni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.