Mégsem újítják fel a siófoki focistadiont

POLITIKA
augusztus 11., 9:53
comments 6

A honvédelmi minisztérium illetékes államtitkára arról tájékoztatta a Balaton déli partján fekvő város polgármesterét, hogy a korábban a siófoki futball stadion fejlesztésére biztosított pénzt vissza kell adniuk - írja a 24.hu.

„A kormány egyes (sportfejlesztési/felújítási) előirányzatok tekintetében zárolást rendelt el. A korábban a siófoki futball stadion fejlesztésére biztosított és az önkormányzatunk számlájára át is utalt pénzt most zárolták. Ennek megfelelően a projekt előkészítésére eddig elköltött összegen kívül megmaradt - egyébként milliárdos nagyságrendű - pénzt, rövidesen vissza kell utalnunk az államkasszába” - írja Lengyel Róbert, Siófok polgármestere Facebook-oldalán.

A kormány júniusban döntött arról, hogy az állami beruházásokat (kivéve a már kivitelezés alatt levőket) felfüggeszti. Azt remélik, ezzel 2022-ben és 2023-ban összesen 1150 milliárd forintot sikerül megtakarítani.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt