Bayer Zsolt eltakarítandó gazembernek tart minden DK-st

háború
augusztus 12., 8:09
comments 47

A lovagkereszttel kitüntetett Bayer Zsolt, aki idén a Fidesz zárt frakcióülésére is meghívást kapott, A régen nem mosott ánuszgyűrű címmel írt szerdán a DK-ról, aminek a végén erre a következtetésre jutott:

„A DK-sok valójában teljesen gátlástalan, rohadék, eltakarítandó gazemberek.Nincs kivétel. Mind az. Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban.”

photo_camera Bayer Zsolt, Gerényi Gábor és Szánthó Miklós Tusványoson Fotó: Szánthó Miklós/Facebook

A fideszes megmondóember azon húzta fel magát, hogy amikor leállt az olajszállítás a Barátság vezetéken, a párt arról adott ki közleményt, hogy „az oroszok átverték Orbánt, nem jön több orosz olaj a Barátság vezetéken - Orbán miatt nemcsak egy fagyos téllel, hanem kiapadt benzinkutakkal néz most szembe az ország”. Bayer levezette, hogy az egészért nem Orbán Viktor a felelős, hanem - ahogy ő nevezte- „Ukrajna mint latorállam”.

Miután megállapította, hogy a DK-sok sem lehetnek ennyire „hülyék, ostobák, tudatlanok, seggfejek”, belehergelte magát abba, hogy mindet el kellene takarítani. Hogy ez az eltakarítás pontosan mit jelent, azt nem részletezte, de korábban írt már olyanokat, hogy az 1919-es orgoványi vérengzésnél nem ástak el elég baloldalit az erdőben, de beszélt már arról is, hogy a parlamentben tiltakozó civileknek „szanaszét kell verni a pofájukat” és „a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt