Rogán Cecíliának csak a karkötője több mint 18 millió forintba került

PÉNZ
2022 szeptember 10., 16:16

Ahogy tavaly, úgy idén is Rogán Antal üzletasszonyként tevékenykedő exneje, Rogán Cecília bizonyult a legluxibbnak Kötcsén. A Gucci pelenkázótáskánál ugyanis nem ért véget a divatozás.

Cecília asszony választása ezúttal egy őszibarackszínű Celine Tri-Fold táskára esett. Ez egy régebbi modell, jelenleg nem árulják a saját weboldalukon, de használtan már akár 300 ezer forint körül lecsaphatunk rá. Eredeti ára 3100 dollár volt (mai árfolyamon 1 225 000 forint).

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.