Budapesten a Ryanair-vezér: nem vonulnak ki, de csökkentik a járatok számát

közlekedés
2022 szeptember 13., 12:49

Nyomot hagyott a Ryanair működésén a világjárvány és a háború, és bár a magyar kormány által a légitársaságokra is kiszabott különadó drágábbá tette Magyarországot, ennek ellenére nem vonul ki a cég. A Ryanair vezérigazgatója, Michale O'Leary Budapesten számolt be a friss döntésekről.

link Forrás

Ha nem is vonulnak ki, a járatok számát és sűrűségét csökkenteni fogják, igaz, a nyolc törlendő járatról már korábban tudni lehetett.

O'Leary elmondta, arra számítanak, hogy veszíteni fognak a magyar bíróságon, de az ügyet tovább vinnék az EU bíróságára. (Pénzcentrum)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.