Azzal szembesítették Orbán tanácsadóját, hogy az oroszok elleni szankciók működnek

POLITIKA
2022 szeptember 14., 07:17

Kedd délelőtt az Egyensúly Intézet kerekasztal-beszélgetést szervezett "NATO és Magyarország 2030" címmel, ahol a legfontosabb kérdés az orosz-ukrán háború megvitatása volt. Magyar biztonságpolitikai szakértők mellett amerikai, svéd és finn vendégek is felszólaltak, és a magyar kormány részéről előadott Ugrósdy Márton is, akit idén nyáron neveztek ki a miniszterelnök mellett működő politikai igazgatói iroda helyettes államtitkárává, egyszerűbben fogalmazva Orbán Viktor tanácsadójává.

A konferencia elsősorban Ugrósdy jelenléte miatt kecsegtetett vitával, hiszen a magyar kormány képviseli a nyugati szövetségi rendszerben a legkövetkezetesebben azt, hogy az Oroszország elleni szankciók károsak.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.