Megint megváratták Putyint, lapokat rakosgatott az asztalra

diplomácia
2022 szeptember 15., 15:44

Recep Tayyip Erdogan után most a kirgiz elnök váratta meg Vlagyimir Putyint. Az orosz elnök a nagyjából húsz másodpercnyi várakozás közben lapokat pakolgatott az asztalra, majd mosolyogva köszöntötte a kirgiz elnököt.

link Forrás

A találkozóra a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) csúcstalálkozóján Üzbegisztánban került sor, ahol Putyin többek között megköszönte Kínának, amiért olyan kiegyensúlyozottan viszonyul az Ukrajnai konfliktus kérdéséhez.

Erdogannal:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.