Zenét hallgathatott az a 16 éves fiú, akit maga alá gyűrt a HÉV egy pomázi átjáróban

szeptember 18., vasárnap 8:23
5

Valószínűleg zenét hallgatva, gyakorlatilag tudomást sem véve a külvilágról lépett a HÉV elé egy 16 éves fiatal Pomázon – írja a Police.hu. Az eset még csütörtökön történt, a rendőrség most számolt be a részletekről. Mint kiderült, a HÉV vezetője képtelen volt elkerülni az ütközést, „a 8 másodperc alatt állóra fékezett szerelvény elütötte és maga alá gyűrte a testet”. A 16 éves diákot sikerült kiemelni, ellátták és életveszélyes állapotban kórházba vitték, koponya és hasi sérülést, többszörös végtag- és csípősérülést szenvedett.

A helyszínen felkutatott tanúk egybehangzóan állították, a fiú lehajtott fejjel, fülében fülhallgatóval közelítette meg az átjárót. A Budakalász felől érkező szerelvény vezetője hiába vészfékezett, amint meglátta, hiába sípolt – akadt tanú, aki „Vigyázz!”-t ordított –, a „fiú nem reagált, nem érzékelte, nem hallotta, nem látta”.

A Police.hu felhívja a figyelmet, hogy „közlekedni nem megszokásból, emlékezetből kell, hanem odafigyelve az állandó változókra és a közlekedés többi résztvevőjére”.

A fülhallgató a baleset helyszínén Fotó: Police.hu

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt