Nem találta a kulcsát, felgyújtotta az ajtaját

ÉLET
2022 szeptember 20., 06:19

Azért mentek ki a rendőrök szeptember 15-én egy óbudai társasházhoz, mert egy nő a lakása ajtaja előtt összehordott egy újságpapírból és fadarabokból álló kupacot, majd meggyújtotta azt. Elmondása szerint azért akarta felgyújtani az ajtaját, mert elhagyta a kulcsát.

photo_camera Fotó: police.hu

De ezt még előre is jelezte azzal, hogy kiírta egy papírlapra a társasház ajtajára, hogy: „A 7. emeleten füsttel járó tevékenység lesz a nap folyamán. A kellemetlenségekért elnézést kérek.”

photo_camera Fotó: police.hu

A 43 éves zavart nőt a rendőrök a helyszínen elfogták, majd a mentők füstmérgezés gyanújával kórházba vitték. A III. kerületi Rendőrkapitányság közveszély okozása miatt indított büntetőeljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.