Vádat emelt Ronaldo ellen az angol labdarúgó-szövetség

szeptember 23., péntek 15:10
1

Az angol labdarúgó-szövetség (FA) vádat emelt Cristiano Ronaldo, a Manchester United csatára ellen, mert áprilisban az Everton elleni - vesztes - meccs lefújása után az öltözőbe menet izomból földhöz vágta egy kisfiú mobiltelefonját.

Az FA vádja szerint „a csatár viselkedése a végső sípszó után helytelen és/vagy erőszakos volt.” A csapat közölte, hogy mindenben támogatja Ronaldót.

Az esetről készült felvételek hamar elterjedtek a közösségi médiában. Ronaldo másnap elnézést kért az Instagramon. „Soha nem könnyű kezelni az érzelmeket az olyan nehéz pillanatokban, mint most. Mindazonáltal mindig tisztelettudónak, türelmesnek kell lennünk, és példát kell mutatnunk minden fiatalnak, aki szereti ezt a szép játékot” - írta. Ezen kívül meghívta a szurkolót a Manchester United következő hazai bajnokijára.

A liverpooli rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, és augusztusban figyelmeztetésben részesítette a játékost az incidens miatt. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt