link Forrás

„A mi kirúgásunk egy üzenet a többiek számára, de remélem, hogy csak olaj lesz a tűzre”

video
2022 október 04., 03:58
comments 7
  • Pénteken több tanárt kirúgtak a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumból, amiért részt vettek a polgári engedetlenségben. Értük tüntettek hétfő reggel az iskolánál.
  • Videóriportunkban Palya Tamást, az egyik elbocsátott tanárt otthonából kísértük el az intézményhez, ahova aznap ment be utoljára.
  • Egy másik engedetlenkedő, Törley Katalin sorsa pedig péntek óta a tankerület kezében lebeg - mivel nem volt bent aznap, mikor a többieknek felmondtak, postázzák a felmondását, addig pedig nem hajlandóak tájékoztatni arról, van-e még munkája.

Címlapkép: Kiss Bence

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.