„A mi kirúgásunk egy üzenet a többiek számára, de remélem, hogy csak olaj lesz a tűzre”

video
2022 október 4., 3:58
comments 7
  • Pénteken több tanárt kirúgtak a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumból, amiért részt vettek a polgári engedetlenségben. Értük tüntettek hétfő reggel az iskolánál.
  • Videóriportunkban Palya Tamást, az egyik elbocsátott tanárt otthonából kísértük el az intézményhez, ahova aznap ment be utoljára.
  • Egy másik engedetlenkedő, Törley Katalin sorsa pedig péntek óta a tankerület kezében lebeg - mivel nem volt bent aznap, mikor a többieknek felmondtak, postázzák a felmondását, addig pedig nem hajlandóak tájékoztatni arról, van-e még munkája.

Címlapkép: Kiss Bence

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt