A legmagányosabb szülinap

Lezárt tartalom a Kör tagjainak háború
2022 október 07., 18:12
comments 22

Vlagyimir Putyin pénteken töltötte be a 70-et, ezért Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnöktől kapott is egy traktort, Emomali Rahmon tádzsik dinnyetornyokkal lepte meg, Ramzan Kadirov csecsen elnök pedig egész rendezvénysorozatot hirdetett meg a szeretett vezető tiszteletére: lóversenyt, motorversenyt és Groznijban még egy judóközpontot is elneveztek róla.

A Kreml honlapja szerint a Független Államok Közösségének tagjain kívül csak a kubai, a török és a dél-afrikai elnök küldött gratulációt Putyinnak. Az orosz elnök a korábbi években ilyenkor külföldi utakkal, szibériai túrázással vagy fizetésemeléssel ünneplte magát. De volt, hogy kölyöktigriseket kapott ajándékba.

photo_camera Vlagyimir Putyin a születésnapjára kapott kölyöktigrisekkel 2008-ban Fotó: ALEXEY NIKOLSKY/AFP

De most a közvetlen csatlósainak önszorgalmán kívül a Kreml nem adott iránymutatást központi rendezvények szervezésére.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt