Vége a sztrájknak, tényleg elviszik a szemetet

Hulladék
2022 október 07., 06:54

Három nap után az FKF dolgozói felvették a munkát, és péntek hajnalban újraindult a szemétszállítás a fővárosban.

Van erről egy fotónk is:

Karácsony Gergely főpolgármester tegnap jelentette be, hogy megszületett a megállapodás a Budapesti Közművek és a munkavállalók képviselete között. A dolgozók egyszeri rezsitámogatást, decemberben karácsonyi jutalmat kapnak, egyeseknél az ösztönző jellegű pótlék felét az alapbérbe építik.

A munkabeszüntetés miatt Budapesten és a cég által közvetlenül kiszolgált egyes agglomerációs településeken eddig elmaradt a kommunális és a szelektív hulladék begyűjtése.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.