Az etyeki polgármester kizavarta hivatalából az RTL stábját

belföld
2022 október 13., 05:27
comments 18

Zólyomi Tamás, Etyek fideszes polgármestere mételyezőnek, ármánykodónak, ferde gondolkodásúnak nevezte a Fejér megyei település iskolájának tanárait egy posztjában. Az ok: nem szerepeltek diákok a falu október 6-i ünnepségén.

A szülői munkaközösség vezetője szerint ennek az volt az oka, hogy nem volt megfelelő tanár, aki fel tudta volna őket készíteni. Az ügyről az RTL a polgármestert is meg akarta kérdezni, de ő egyszerűen kitessékelte a stábot a polgármesteri hivatalból.

A polgármester kirohanása miatt egy tanár, Vidra Gabriella nyílt levelet írt. Az elkeseredett pedagógus úgy fogalmazott, 35 év után lehet, hogy új állást keres, de az már nem tanári állás lesz.

Zólyomi Tamás nyár végén egy színes mandalát festetett volna át, mert szerinte az szivárványos propaganda. Az épület felújításán különben maga is részt vett, sőt pózolt is az alkotás előtt. (RTL, Telex)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.