Flashmobbal álltak ki a diákok a tanárokért a Széll Kálmán téren

oktatás
2022 október 14., 06:05
comments 2

Flashmobbal álltak ki a Közép-budai Tankerület iskoláinak diákjai a tanárok mellett péntek reggel.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444.hu

A részt vevő diákok a Móricz Zsigmond Gimnázium, a Szabó Lőrinc Általános Iskola és Gimnázium, a Városmajori Gimnázium, a Koós Károly, a Szilágyi, a Sashegyi, az Arany János és a Rákóczi tanulói.

Tegnap körülbelül ezer tanár és diák gyűlt össze, hogy elkísérjék a tanárokat, akik választ vittek Marosi Beatrix tankerületi vezetőnek a kirúgással fenyegető levelekre. Ma délután fél öttől a Hősök terére várható nagy megmozdulás, de előtte is több városban élőlánccal, sztrájkkal tiltakoznak a tanárok és a diákok.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444.hu
photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.