Fricz Tamás: Ukrajnával szemben kellhet Magyarországnak az erős hadsereg

POLITIKA
2022 október 18., 04:35

Hétfő este a kormányközeli Hír TV Vezércikk című műsorában az első téma Orbán Viktor bejelentése volt, mely szerint vissza akarják adni a magyar honvédség megbecsültségét, erejét.

Az első hozzászóló Fricz Tamás politológus/CÖF-alapító volt, akiről nemrég derült ki, hogy havi közel 900 ezer forintért adott tanácsot Áder János köztársasági elnöknek. Fricz azzal kezdi, hogy különleges világpolitikai helyzet alakult ki az orosz-ukrán háború kapcsán, és minden országnak, mely közel van a frontvonalhoz, szükséges felkészülnie bármilyen fordulatra.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.