Fricz Tamás: Ukrajnával szemben kellhet Magyarországnak az erős hadsereg

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 október 18., 04:35
comments 65

Hétfő este a kormányközeli Hír TV Vezércikk című műsorában az első téma Orbán Viktor bejelentése volt, mely szerint vissza akarják adni a magyar honvédség megbecsültségét, erejét.

Az első hozzászóló Fricz Tamás politológus/CÖF-alapító volt, akiről nemrég derült ki, hogy havi közel 900 ezer forintért adott tanácsot Áder János köztársasági elnöknek. Fricz azzal kezdi, hogy különleges világpolitikai helyzet alakult ki az orosz-ukrán háború kapcsán, és minden országnak, mely közel van a frontvonalhoz, szükséges felkészülnie bármilyen fordulatra.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt