Orbán-idézettel trollkodik a Fradi-verésen a Meteorológiai Szolgálat

szórakozás
2022 október 20., 09:42
comments 18

„Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyenge UV-Index mellett ekkorát lehet égni… 🔥⚽️” - jelent meg az Országos Meteorológiai Szolgálat Instagramján.

Ezzel a Ferencváros történelmi kupavereségére utalnak, félreérthetetlenül, mivel helyszínként is Iváncsát jelölték meg. (Tóth-Szenesi Attila helyszíni riportja a meccsről: Csoda a Magyar Kupában: a 2800 lelkes Iváncsa futballcsapata kiverte a Ferencvárost.)

A posztba még egy Orbán Viktor-idézet is belefért, mivel úgy folytatódik: „…ez a győzelem még a Holdról is látszik, de a MET-ÉSZ rendszerünkből egészen biztosan! 😉”

A Meteorológiai Szolgálatnak augusztus óta új elnöke van. Az előző vezetést Palkovics László miniszter mentette fel, miután 75-80 százalékos esélyt adtak arra, hogy vihar lesz az augusztus 20-i tűzijáték alatt. A rendezvényt lefújták, de végül nem volt vihar.

Utólag a kormány azt mondta, ez csak az utolsó csepp volt, amúgy sem voltak elégedettek a munkájukkal, bár korábban Orbán is méltatta a meteorológusokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.