Hoppál Péter arról kommentelt, hogy amerikai pénzből tüntettek tízezrek vasárnap Budapesten

POLITIKA
2022 október 24., 10:19
comments 41

A PécsiMa számolt be arról, hogy illusztris kommentelő bukkant fel a Facebook-oldalukon: vasárnap, miután kirakták a Tízezrek tüntettek a tanárokért Budapesten című cikküket, azzal az ajánlóval, hogy úgy tudják, Pécsről is sokan utaztak a fővárosba az október 23-ai demonstrációra, megjelent a kommentszekcióban Hoppál Péter fideszes parlamenti képviselő, államtitkár, hogy odaírja:

Hoppál korábban maga is pedagógus, illetve iskolaigazgató volt, egy ideje a kulturális államtitkári poszt mellett főleg sajátos hangulatú internetes jelenlétéről ismert, ennek pár példáját nemrég össze is szedtük egy cikkben. A PécsMa amúgy megjegyzi azt is, hogy Hoppál jelenleg képviselőként és államtitkárként a közelmúlt politikusi béremelése nyomán egy hónap alatt keres annyit, mint amennyit egy átlagos tanár nyolc hónap alatt kap meg.

A vasárnapi, az oktatás állapota miatt szervezett több tízezres demonstrációról szóló tudósításunk itt olvasható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt