Varga Judit férje állt az élére annak a cégnek, amellyel a kormány külföldi termőföldeket akart meghódítani

Lezárt tartalom a Kör tagjainak gazdaság
2022 október 27., 12:12
comments 22

Nem maradt sokáig munka nélkül Varga Judit igazságügyi miniszter férje, Magyar Péter. Június 27-e óta ugyanis ő a Good Farming Kft. ügyvezetője, derül ki nyilvános adatbázisokból. Ez az első olyan cég, amelyet eredetileg külföldi termőföldek megvásárlására hozott létre tavaly a magyar állam, de végül szlovák nyomásra Orbán Viktor kormányfő lefújta a földszerzési akciót.

Az február végén derült ki, hogy Varga Judit férje saját kezdeményezésére, közös megegyezéssel távozik a Diákhitel Központ Zrt. éléről. Magyar Péter 2018 óta vezette a társaságot, a vonatkozó közlemény szerint „irányítása alatt vezették be a jelenlegi legnépszerűbb terméket, a szabad felhasználású Diákhitel Pluszt”. Cégpapírok szerint pedig június 27-én lett a Good Farming Kft. ügyvezetője.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt