300 dolgozót bocsátanak el a Postától

gazdaság
2022 október 28., 12:40
comments 11

Csoportos létszámleépítést jelentett be a Magyar Posta. Összesen nagyjából 300 embert bocsátanak el Budapesten, valamint Pest, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az állami vállalat azzal indokolta a lépést, hogy az elmúlt időben sikerült hatékonyabbá tenni a működést. A közlemény szerint a leépítés „a végrehajtásban dolgozó munkavállalókat nem érinti”.

Ezzel együtt bejelentették, hogy az energiafelhasználás csökkentése érdekében 366 postahivatalt zárnak be ideiglenesen, összesen 210 településen. Az ezekben dolgozó 740 ember nem veszíti el a munkáját, mindenkit más postára irányítanak. (via MTI)

photo_camera Fotó: MICHAL FLUDRA/NurPhoto via AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt