Zelenszkij nem megy el a G20-as csúcsra, ha Putyin is ott lesz

háború
2022 november 03., 19:33
comments 1

Ha Oroszország vezetője részt vesz, akkor Ukrajna nem. Majd meglátjuk, mi történik a jövőben” - közölte Volodimir Zelenszkij csütörtökön. Megjegyezte azt is, hogy Ukrajna készül a csúcstalálkozóra, amire a tervek szerint november 15-16-án kerül sor Balin.

Vlagyimir Putyin a múlt héten még azt mondta, nem döntötte el, hogy megjelenik-e a csúcson. Szijjártó Péter pedig nemrég már kikombinálta, hogy a csúcson az ukránok helyett az amerikaiaknak kellene tárgyalniuk az oroszokkal a háború befejezéséről. (Meduza)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.