Elmarad egy pénteki esemény, ahol Palkovics Lászlónak is jelenése lett volna

POLITIKA
2022 november 10., 13:56
comments 4

Elmarad egy november 11-ére meghirdetett esemény, amelyről tudni lehetett, hogy részt vesz rajta Palkovics László technológiai és ipari miniszter, írja a Telex.hu. Palkovics lemondásáról szerda óta jelennek meg hírek, de hivatalosan még nem erősítette meg a kormány, hogy távozik.

Az esemény – a Mol nagylengyeli telepén a Siemens Energyvel közösen megvalósítandó innovatív geotermikus technológia pilotprojektjének tesztelése – az MTI Agendában volt látható, ahol rendezvényeket gyűjtenek egybe újságíróknak. A Telex kérdésére, hogy az eseményen részt vesz-e Palkovics, a Mol sajtóosztálya azt nyilatkozta, hogy az teljesen egészében elmarad.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt