Lopják az állatokat a herszoni állatkertből, a krími vadaspark igazgatója egy mosómedvét, egy lámát és egy szamarat vitt el

ÁLLAT
november 14., 7:35
comments 13

Tegnap megjelent a közösségi médiában egy videó, amelyen egy krími oroszlánpark tulajdonosa, Oleg Zubkov orosz üzletember éppen állatokat visz ki a nemrég felszabadított Herszon állatkertjéből. Arról már korábban is terjedtek felvételek, hogy a kivonulás előtt az oroszok fosztogatásba kezdtek, és az állatkertből is loptak mosómedvéket.

A felvételen látszik, ahogy Zubkov a farkánál fogva megragad egy mosómedvét, és fejjel lefelé tartva berakja egy ketrecbe. Aztán az, hogy egy nagyon megrémült lámát próbálnak betuszkolni egy furgonba.

A Tajgan Oroszlánparkban nyolcvan oroszlán és ötven tigris lakik - lehetséges, hogy a láma ezért vonakodik.

Az üzletember egyébként október végén hagyhatta el a krími orosz börtönt, ahol azért volt előzetes letartóztatásban, mert az állatkertjében egy amuri tigris megsebesített egy egyéves gyereket.

A várost pár nappal ezelőtt felszabadították az orosz megszállás alól, így viszont a kormányzó szerint nagy a veszélye egy újabb támadásnak. Zubkov az állatokat egy esetleges ukrán offenzívára hivatkozva vitte el az állatkertből, az orosz média pedig a napokban azt állította, hogy a kahovkai vízi erőmű gátjának felrobbantásával az állatkertet is elöntené a víz.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt