Stummer János, a Jobbik volt alelnöke belépett a Momentumba

POLITIKA
2022 november 15., 15:40
comments 19

Stummer János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának volt elnöke és a Jobbik volt alelnöke belép a Momentumba – jelentette be Gelencsér Ferenc pártelnök-frakcióvezető, Bedő Dávid frakcióvezető-helyettes és Stummer János.

link Forrás

„Jövök, mert úgy látom a Momentumban megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni. Ebben a közösségben látják, hogy asztalcsapkodás helyett valódi kormányképességet kell építeni” – mondta Stummer, aki szerint a Momentumban az a célja, hogy az elmúlt másfél évtizedben megszerzett tapasztalatait a lehető legmegfelelőbb helyen kamatoztassa.

A videóban azt mondják, a kormányváltás nehéz és hosszú folyamat, és a Momentum nem fog hazudni a választóknak, szemben rengeteg szemfényvesztő, populista politikussal.

Stummer áprilisban kihívta Jakab Pétert a tisztújításon, de veszített, utána ki is lépett a pártból, Jakab Péter pedig megbukott, nyáron megalapította a Nép Pártjánt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.