A beszerzésekért felelős helyettes államtitkárt is elküldték a Honvédelmi Minisztériumból

POLITIKA
2022 november 16., 21:14
comments 7

A szerdai kormányinfón Gulyás Gergely is utalt rá, hogy további belső átalakítások várhatóan a Honvédelmi Minisztériumban, miután hétfőn leváltották Maróth Gáspár védelempolitikáért és védelmi fejlesztésekért felelős államtitkárt, mert Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter úgy érezte, hogy a közös munka nem volt kellően hatékony. Majd a Technológiai és Ipari Minisztérium vezetéséről frissen lemondott Palkovics Lászlót pedig beültették a Honvédelmi Minisztériumhoz került N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. élére.

Majd szerdán megjelent egy miniszterelnöki határozat, amivel Fekete Szilviát, védelmi iparért és beszerzésekért felelős helyettes államtitkárt is felmentették november 18-ai hatállyal. Fekete idén májusig Miniszterelnöki Kormányiroda főosztályvezetője volt, de előtte közel 6 éven át dolgozott Miniszterelnökségen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.