Lukasenka a távozó McDonaldsról: Ne mondd, hogy nem tudjuk, hogyan kell félbevágni egy zsemlét, és megtölteni egy darab hússal, salátával meg burgonyával

külföld
november 19., 19:21
comments 61

„Egyesek, különösen a fiatalok, sőt talán a középkorúak is, de talán még az idősebbek is nekiálltak sápítozni [mikor kiderült], hogy a McDonald's kivonul. Én meg azt mondtam magamba, végre szabadon, hála Istennek!” - mondta Aljakszandr Lukasenka, Fehéroroszország elnöke ipari gazdálkodókhoz intézett beszédében a McDonald's étteremlánc kivonulásával kapcsolatban.

„A McDonald's helyét a belarusz embereknek kell betölteniük, a mi embereinknek, a mi szakértőinknek, a saját áruinknak. Belaruszoknak, jegyezzék meg, nem másoknak” - fejtegette az elnök, aki korábban betiltotta Fehéroroszországban az áremelést.

„Ha valakinek szüksége van arra, amit ez a McDonald's készítette, akkor magunknak kell elkészítenünk. Ne mondd, hogy nem tudjuk, hogyan kell félbevágni egy zsemlét, és megtölteni egy darab hússal, salátával meg burgonyával” - mondta Lukasenka, aki krumpliföldekre küldené az iskolásokat, mert szerinte értelmetlen beszéddel nevelni őket. (meduza.io)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt