Véres pörölyt küldött az Európai Parlamentnek a Wagner Csoport

háború
2022 november 26., 18:24
comments 23

Az orosz vezetéshez kötődő zsoldoscsoport, a Wagner a héten egy véres pörölyt küldött az Európai Parlamentnek, miután a testület terrorista állammá nyilváníthatja Oroszországot. A Wagner ezzel arra az esetre akarta emlékeztetni az EP-t, amikor egy árulással vádolt katonát egy hasonló pöröllyel végeztek ki, és mindezt videóra is vették.

Megjelent egy videó is, amin az EP-nek szánt vérfoltos kalapácsot egy hegedűtokban adják át az egyik orosz trollfarm, a Cyber Front Z képviselőjének. (Moscow Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt