Véres pörölyt küldött az Európai Parlamentnek a Wagner Csoport

háború
2022 november 26., 18:24
comments 23

Az orosz vezetéshez kötődő zsoldoscsoport, a Wagner a héten egy véres pörölyt küldött az Európai Parlamentnek, miután a testület terrorista állammá nyilváníthatja Oroszországot. A Wagner ezzel arra az esetre akarta emlékeztetni az EP-t, amikor egy árulással vádolt katonát egy hasonló pöröllyel végeztek ki, és mindezt videóra is vették.

link Forrás

Megjelent egy videó is, amin az EP-nek szánt vérfoltos kalapácsot egy hegedűtokban adják át az egyik orosz trollfarm, a Cyber Front Z képviselőjének. (Moscow Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.