Kanye West kiviharzott az élő adásból, amikor felmerült, mit jelent az, hogy „ők”

Média
2022 november 29., 07:50
comments 16

Kanye West folytatja turnéját az amerikai nyilvánosságban a holokauszttagadó incel Nick Fuentes és a néhány éve Budapesten is előadást tartó Milo Yiannopoulos társaságában.

Ezekben a napokban az amerikai média attól hangos, hogy kiderült, Kanye West Funetest is magával vitte vacsorázni Donald Trumphoz. A felfokozott érdeklődést kihasználva Tim Pool youtuber meghívta a triót a műsorába.

Kanye West az utóbbi időben zenei karrierje helyett gyakorlatilag főállásban foglalkozik antiszemita kirohanásokkal. Mostani szereplése azonban nem tartott sokáig.

Miután elmondja, hogy szerinte milyen méltánytalanságok érték az utóbbi időben, a következő beszélgetés játszódik le:

Tim Pool: Nagyon igazságtalanul bántak veled.

Kanye West: De kik? Kik azok az ők? Nem mondhatjuk ki, ugye?

Tim Pool: A nagyvállalati média. Én nem úgy használom az „ők” szót, mint ti...

Nick Fuentes: De azért róluk van szó, nem? Ha belegondolunk...

Tim Pool: Nem.

Kanye West: Mi az, hogy nem?

Ezen a ponton Kanye West kiviharzott a stúdióból, majd megszólalt Milo Yiannopoulos:

- Megyek, megnézem jól van-e.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.