Kanye West kiviharzott az élő adásból, amikor felmerült, mit jelent az, hogy „ők”

Média
2022 november 29., 07:50
comments 16

Kanye West folytatja turnéját az amerikai nyilvánosságban a holokauszttagadó incel Nick Fuentes és a néhány éve Budapesten is előadást tartó Milo Yiannopoulos társaságában.

Ezekben a napokban az amerikai média attól hangos, hogy kiderült, Kanye West Funetest is magával vitte vacsorázni Donald Trumphoz. A felfokozott érdeklődést kihasználva Tim Pool youtuber meghívta a triót a műsorába.

Kanye West az utóbbi időben zenei karrierje helyett gyakorlatilag főállásban foglalkozik antiszemita kirohanásokkal. Mostani szereplése azonban nem tartott sokáig.

link Forrás

Miután elmondja, hogy szerinte milyen méltánytalanságok érték az utóbbi időben, a következő beszélgetés játszódik le:

Tim Pool: Nagyon igazságtalanul bántak veled.

Kanye West: De kik? Kik azok az ők? Nem mondhatjuk ki, ugye?

Tim Pool: A nagyvállalati média. Én nem úgy használom az „ők” szót, mint ti...

Nick Fuentes: De azért róluk van szó, nem? Ha belegondolunk...

Tim Pool: Nem.

Kanye West: Mi az, hogy nem?

Ezen a ponton Kanye West kiviharzott a stúdióból, majd megszólalt Milo Yiannopoulos:

- Megyek, megnézem jól van-e.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.