Lemond a Juventus teljes vezetősége

sport
2022 november 29., 5:30
comments 3

A Juventus teljes igazgatótanácsa, így Andrea Agnelli elnök is bejelentette lemondását, miután napokkal ezelőtt a rendőrség átkutatta a Juventus milánói és torinói irodáit, hogy dokumentumokat foglaljanak le.

photo_camera Andrea Agnelli Fotó: MARCO BERTORELLO/AFP

Az elmúlt hónapokban az ügyészség hamis könyvelés gyanúja miatt vizsgálódott, azt nézték, hogy a klub hogyan számolt el 2019 és 2021 között az átigazolási és ügynöki díjakkal. Andrea Agnelli elnök és Pavel Nedved alelnök lemondtak, ellenük is nyomoznak.

A Juventus közleménye szerint az igazgatótanács „a folyamatban lévő rendőrségi nyomozás”, illetve „a függőben lévő jogi és számviteli kérdések” miatt mondott le, és azt javasolják, álljon fel egy új igazgatótanács, akik majd „foglalkoznak ezekkel a kérdésekkel”.

A klub az elmúlt szezonban 254,3 millió eurós veszteséget termelt. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt