Foci, állatok, egyházi visszaélések

podcast
2022 november 30., 11:09
comments 1

A rendszeres podcastjaink mellett a napokban több különleges adással is jelentkeztünk. Listába szedtük a legújabb megjelenéseket.

KÖNYVEK ÉS KÖNYVEK

Ha csak egy podcastra van időd, hallgasd meg Szily László felolvasását legújabb könyvéből az Idegtartásból. A 25 perces adásban a szerző három kíméletlenül őszinte történetet olvas fel az állattartásról. A könyv elérhető a 444 webshopjában, ha dedikáltatni is szeretnéd, gyere el szombaton a Margitszigetre, ahova ha magaddal hozod háziállatodat, a szerző bele is rajzolja a könyvbe a kisállatot.

Fórizs Mátyás könyves podcastjában, a 444. oldalban Bede Mártonnal és Merker Dáviddal, a Hosszúlépés a körúton túl társszerzőjével beszélgettünk arról, hogy ma vagy 150 éve volt jobb hely Budapest. A 444 jó hely Budapestenről Bede Márton korábban már külön is beszélgetett Csurgó Dénessel.

Az egyházi visszaélésekről szóló új Makró apropójából pedig Urfi Péter beszélgetett Dobszay Benedek ferences szerzetessel és Puskás Balázs jogásszal, a szalézi rend gyermekvédelmi felelősével.

FOCI

A 444 fociszerető munkatársai közül Gazda Albert és Haszán Zoltán beszélte ki a vébét Fórizs Mátyással, passzsávok és tükörszélsők emlegetése nélkül.

MINDIG EZ A POLITIKA

Magyari Péter és Ruff Bálint rendszeresen jelentkező politikai műsorában, az Országzászlóban arról beszélgettünk, hogyan foglalta el a nyelvet a Fidesz. Hogyan bukkantak fel új szavak és változtak meg a régiek értelme?

ÉS A TÖBBI

Kedden mindenki számára elérhetővé vált a legújabb Borízű Hang, amiben a foci vb mellett a török autómosók gasztronómiáját ismerhettük meg. Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.

Ha már gasztronómia: bár a Podkoszt legújabb része, csak szombaton fog jelentkezni, mindenképp érdemes meghallgatni a legutóbbi részt, ami szakácskönyvekről szólt.

A 444 többi podcastját meghallgathatjátok Spotifyon, Google Podcaston, Apple Podcaston és az Amazon Audible szolgáltatás podcast oldalán és a több nagy platformon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.