A Megafon alapítója: „Tök őszintén mondom, hogy nincsen semmilyen formális kapcsolat semmilyen politikai erővel, sem szervezeti, sem finanszírozási ügyekben”

POLITIKA
2022 december 01., 04:51
comments 58

Majdnem egyórás interjút adott a Karc FM-nek Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és a Megafon alapítója. Ebből kiderül, hogy:

  • Nincs a világon még egy olyan jó dolog, mint a jobboldali hangokat felerősítő Megafon, és sajnos úgy látszik, nehéz is lenne exportálni a siker receptjét.
  • Nincs függetlenebb a Megafonnál, de legalábbis ilyen nyíltan jobboldali megmondóközösség, mint ez, egyszerűen nem létezik.
  • Szerénytelenség lenne tevékenységüket összehasonlítani a polgári körök szervezésével, de hát azért ugye.
  • Nem érdekeltek a reklámpiacban. Nincsenek reklámbevételeik, ezért nem is kell nézettségi mutatókat produkálniuk.
  • A Pesti TV például sosem volt konkurencia. De a baloldali sajtó sem.

A beszélgetés első 8-10 percében semmi sem hangzik el, aminek lenne értelme, de egy idő után azért mond érdekeseket a Fidesz egyik alapembere - aki azt állítja, őket nem pénzeli a Fidesz.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.